Головна річ, яка стоїть між вами та успіхом

Мало хто був здатний настільки влучно формулювати великі думки, як Генрі Форд (Henry Ford), який помітив: «Чи вірите ви, що зможете, або вірите, що не зможете - ви праві». Люди не пробують! Багато талановитих і подають надії бізнесмени на самому початку свого шляху не домагаються успіху, бо не вірять у свої сили і бояться ризикувати. Передумови можуть бути самі різні: Тривалі роздуми, після яких не залишається сил «натиснути на курок», тобто почати діяти. Консервативні родичі, друзі або «порадники», які бояться зробити це самі і «попереджають» інших. Занадто довга підготовка, яка не дає бажаного результату і дає перевагу тим, хто діє.

Якщо у вас є ідея - реалізуйте її якомога швидше і з мінімальними грошовими вкладеннями. І спостерігайте за подіями. Можливо, ви зрозумієте, що на правильному шляху. У більшості випадків цей етап показує, що потрібно змінити і над чим попрацювати, щоб розвиватися в правильному напрямку. Це природно - і через це проходять всі. І навіть якщо у вас не вийшло - в цьому немає ніякої катастрофи, адже ви мінімізували свої витрати. Тому у вас ще повинно залишитися достатньо сил і засобів на нові спроби.

Головна перешкода до вашого успіху - страх. Щоб домогтися успіху в новому бізнесі, не бійтеся йти на ризик. У баскетболістів і хокеїстів є вираз: «Ти промахується в 100% випадках, коли не поробиш». Думаємо, воно найкраще передає зміст нашого сьогоднішнього матеріалу. Дійте!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг